Twee of drie dagen voetballen, voetballen en nog eens voetballen.

 

Onze voetbalkampen

Wij kunnen heel veel vertellen waarom je mee zou moeten doen met onze voetbalkampen, maar onze kampen kunnen het best samengevat worden in één woord: plezier. Met onze voetbalkampen gaan wij er niet voor zorgen dat elke deelnemer met de techniek van Tommie Beugelsdijk (waar overigens niks mis mee is) binnen 2 of 3 dagen verandert in een speler met de techniek van Lionel Messi. Daarnaast is de kans ook klein dat je tijdens de Haagse Voetbal Academie kampen gescout zal worden voor Ajax of ADO Den Haag.

Wij vinden het maken van plezier, genieten van het spelletje, gezellig samen met (nieuwe) vriendjes/vriendinnetjes voetballen en nieuwe voetbaloefeningen/-spelletjes leren namelijk véél belangrijker. Uiteraard vinden wij het wel belangrijk dat elke speler na het kamp iets van zijn/haar trainer heeft geleerd.

Tijdens de Haagse Voetbal Academie kampen worden op de eerste dag alle deelnemers op basis van leeftijd in groepjes ingedeeld. Dan zullen wij expliciet aan de deelnemers vragen of iedereen bij zijn/haar vrienden/vriendinnetjes zit, zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen in het juiste groepje zit. Elk groepje krijgt voor de rest van het kamp een eigen trainer toegewezen, waarna elk groepje 2 of 3 dagen lang een circuitvorm met tien onderdelen afwerkt. De keepers krijgen elke ochtend speciale keeperstraining en zullen in de middag aansluiten bij de andere teams. De mei- en oktoberkampen duren 2 dagen en de zomerkampen duren 3 dagen.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke deelnemer na het einde van het kamp met een blij gezicht en voldaan bij zijn ouder/verzorger in de armen valt en zegt: “Het was zó gaaf, wanneer mag ik weer?”

De Haagse Voetbal Academie kampen vinden vier keer per jaar plaats bij Die Haghe (Wijndaelerweg 9, 2554 BZ Den Haag) tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie.

Bij ons maakt het niet uit of je al jarenlang voetbalt of dat je tijdens het kamp erachter wil komen of voetbal iets voor jou is. Iedereen is namelijk welkom bij ons. Daarom hoef je ook geen lid te zijn van een voetbalvereniging om deel te mogen nemen aan de Haagse Voetbal Academie kampen.

Wil je écht een goed beeld hebben en de sfeer proeven van de Haagse Voetbal Academie kampen? Bekijk dan al onze foto’s en video’s op onze socials: Facebook en Instagram!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.