Heb je een vraag? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wil je direct antwoord? Dan staat het antwoord wat je zoekt misschien wel tussen de veelgestelde vragen hieronder.

Wat kost het om deel te nemen aan de kampen van de Haagse Voetbal Academie?

Jaarlijks organiseren wij 4 voetbalkampen, tijdens de mei- en herfstvakantie duren de kampen 2 dagen en de zomerkampen in juli en augustus duren 3 dagen. De 2-daagse kampen kosten € 95,- en de kosten van de 3-daagse kampen zijn € 135,-. Leden van Die Haghe krijgen € 10 korting per kamp.

Hoelang duren de dagen tijdens de kampen van de Haagse Voetbal Academie?

We beginnen om 10:00 uur met de activiteiten en sluiten de dag weer om 16:00 af. Deelnemers slapen thuis.

Moet ik voor de Haagse Voetbal Academie lid zijn van een voetbalvereniging?

Nee, je hoeft geen lid van een voetbalvereniging te zijn om deel te mogen nemen aan onze kampen. Daarnaast is het ook niet noodzakelijk om al voetbalervaring te hebben. Of je nou al jarenlang dagelijks voetbalt of juist wilt kijken of voetbal iets voor jou is, je bent bij ons welkom. Wij delen de groepjes op basis van leeftijd en ervaring in. Plezier staat voorop!

Wordt er veel plezier gemaakt bij de Haagse Voetbal Academie?

Wij vinden plezier maken het allerbelangrijkste! Natuurlijk willen we de kinderen iets bijbrengen, maar het gaat ons vooral om het maken van plezier! Kortom: JA!